Jeg dyrker nettsider med innhold og tilgjengelighet som grunnlag

Les mer

Innholdsbasert opplevelse

En nettside bør ha et klart budskap med målrettet og strukturert innhold. Den sikreste veien til å oppnå dette går gjennom forarbeid som avdekker brukernes mål og behov, og deretter hyppig testing for å vise om disse oppfylles.

Tilgjengelig for alle

Omstendighetene rundt bruken av en nettside kan variere enormt basert på hvilken enhet som laster siden samt brukerens tilstand. La oss ta hensyn til brukerens øyesyn, motoriske evner, nettverksforbindelse, skjermtype, og andre omstendigheter.

Prosjekter

Mine ansvar i følgende har vært planlegging, grafisk design og integrasjon med med publiseringssystemet Drupal:

9design skjermbilde

9Design

Enkel presentasjon av en innredningsmetode for kontorlandskap, som tilbys av et nettverk av norske entreprenører.

Townhouse skjermbilde

Townhouse

En enkel presentasjon av et eiendomsutviklingsfirma i HUS-gruppen.

Byhus skjermbilde

Byhus

En byggmesterbedrift i HUS-gruppen. Målet med prosjektet er å styrke rekruttering av arbeidskraft og presentasjon av tjenester som tilbys.

Solli skjermbilde

Solli DPS

Solli er et distriktspsykiatrisk senter som tilbyr behandling for psykiske lidelser. Målet med prosjektet var å forbedre kommunikasjon med pasienter, pårørende og fagfolk.

Logoer

Et lite utvalg av logoer og konsepter jeg har utformet.

Klokkebutikken logo

Logo for en nettbutikk som solgte armbåndsur frem til 2017. Bedriften har utgangspunkt som importør av Casio og hadde opprinnelig planer om å satse på smartklokker. Dette er noe av inspirasjonen for å representere bokstaven K med et hint av japansk eleganse, med en ramme som indikerer en skjerm.

Radar Reflex logo

Logo for markeringer som øker synlighet for små farkoster på åpent hav. Det grafiske elementet i logoen representerer selve produktet som reflekterer radiobølger i et mørkt og ukjent område.

Eiendomsforedling logo

Logo for et eiendomsutviklingsfirma i HUS-gruppen. Det grafiske elementet representerer et grått råmateriale som vrenges for å vise en foredlet gyllen underside, og presenteres med linjer som henter inspirasjon fra både arkitektur og forretningsdiagram.

B Nature logo

Logokonsept for en overlevelsesleir i Hardangerfjorden hvor deltakere skal komme nærmere naturen ved å leve på steinaldervis. Det grafiske elementet er inspirert av hulemalerier og representerer deltakernes beherskning av diverse elementer (her er ild representert).